Pagnotta ripiena con crema ai formaggi

Pagnotta ripiena con crema ai formaggi

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 250 g olio di semi di girasole
  • 1 uovo (60 g circa), tolto dal frigorifero almeno 20 minuti prima
  • 1 cucchiaino di succo di limone
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 30 g di cipolla bianca
  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
  • 100 g Emmental a pezzi (2 -3 cm)
  • 500 g di pane di Altamura (tipo pugliese) intero
  • 4 fette di pane abbrustolito

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 11.8 g
Calorieën 2109 kJ / 504.1 kcal
Vetten 40.9 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 21.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...