Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (60 g circa), tolto dal frigorifero almeno 20 minuti prima
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cipolla bianca
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di pane di Altamura (tipo pugliese) intero
- 4 fette di pane abbrustolito
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2109 kJ / 504.1 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 40.9 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con uva e gorgonzola
35 min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 godz.
Panzerotti alla romana
55 min
Torta di crêpes con salmone marinato
1 godz. 10 min
Omelette di pollo alla tailandese
50 min
Salsa BBQ
20 min
Torta salata lucana
1 godz. 10 min
Crocchette con salame piccante
9 Std. 30 Min
Stufato delle stelle (alla maniera de Star Wars, L'Impero colpisce ancora)
1h 40min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
L'originale salsa barbecue
2h 5min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 godz.