Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al cacao
- 280 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gherigli di noci
- 30 g di pancetta affumicata
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 40 g di burro a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2883 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 61.7 g
- Vetten
- 36.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone al cioccolato e arancia
3 Std. 30 Min
Bignè con crema al pistacchio
3u.
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1 Std. 30 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1hod. 40min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 Min
Pasta sablé al cacao
1 Std. 10 Min
Cremino ai tre cioccolati
2 Std. 25 Min
Ravioli asparagi e bottarga
45 Min
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1 Std.
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1 Std. 10 Min