Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pinoli
- 8 foglie di basilico fresco grandi, lavate e asciugate
- 2 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 2 foglie di salvia fresca lavate e asciugate
- 300 g di farina tipo 00
- 80 g di birra chiara
- 50 g di acqua + q.b. per spennellare
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di Grana Padano grattugiato
- 1 cucchiaino colmo di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 109 kJ / 23 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 1.3 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone gastronomico
26 Std.
Corona di pane con il sesamo
15 Std. 30 Min
Taralli zenzero e curcuma
1h
Shortbread salati
1h
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1 godz. 30 min
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35 min.
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Taralli alla pizzaiola
45 min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1h 40min