Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di mandorle pelate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1079 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone gastronomico
26 godz.
Ricciarelli
7 godz.
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1u.
Cantuccini di Prato
1u.
Cantucci
1u. 50min
Pasta al vino
5 min
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40min
Pane scugnizzo
2u.
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1u. 30min
Taralli al verde
1h 20min
Colomba salata
3h 10min
Stella di pane
3u. 30min