Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di gherigli di noci
- 2 mele sbucciate, senza torsolo ed a fette tonde (minimo ½ cm)
- 20 g di pinoli
- 20 g di uvetta
- 50 g di zucchero di canna
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 15 g di Rum scuro
- 500 g di acqua
Crema alla cannella
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 20 g di farina tipo 00
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte
- 1 uovo
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato e a pezzi (1-2 cm)
- farina tipo 00 q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Composizione
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3641.7 kJ / 870.4 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 90.5 g
- Vetten
- 52.9 g
- Verzadigd vet
- 28.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 355.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min
Crostata di pere
1 godz. 40 min
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40min
Torta di rose
2h
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 godz. 30 min
Risotto brie e asparagi
30 min
Biscotti al burro, amarene e rosmarino
5h
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 godz. 30 min
Strudel di mele
1h 35 min