Bavarese al melone aromatizzata al Porto

Bavarese al melone aromatizzata al Porto

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 15min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 500 g di melone cantalupo (retato) (1500 g peso lordo) la polpa a pezzi + q.b.
  • 200 g di zucchero
  • 100 g di acqua
  • 25 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti
  • 150 g di formaggio fresco spalmabile magro (vedere consigli)
  • 100 g di liquore Porto + q.b.
  • 12 foglie di menta fresca lavate e asciugate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 107.4 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1435.4 kJ / 343.1 kcal
Vetten 18.2 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 10.8 g
Koolhydraten 37.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...