Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 20 g di lievito di birra fresco
- 130 g di zucchero
- 100 g di burro morbido a pezzi piccoli
- 3 tuorli
- 400 g di farina manitoba
- 1 pizzico di sale
- 80 g di crema gianduia
- 30 g di mandorle a bastoncini
- 20 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Focaccia dolce
45 min
Pinza
50 min
Corona di pan di pizza
4h
Torta del cardinale
3h 30min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Torta colomba alla ricotta
1h 20min
Torta di ricotta
50 min
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Biscotti zaeti
55 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min
Torta sabbiosa
50 min