Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 20 g di lievito di birra fresco
- 130 g di zucchero
- 100 g di burro morbido a pezzi piccoli
- 3 tuorli
- 400 g di farina manitoba
- 1 pizzico di sale
- 80 g di crema gianduia
- 30 g di mandorle a bastoncini
- 20 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Torta di ricotta
50 Min
Torta di mele e nocciole
1sa
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Crostata di mele
1 Std. 5 Min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 Min
Cheesecake cotta alle fragole
1sa 30 dk
Torta soffice al cioccolato e pere
1 Std. 10 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1sa
Pinza
50 Min
Torta Donizetti
1sa
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 Std.
Focaccia dolce
45 Min