Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 foglie di salvia fresca, lavate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 270 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 500 g di farina tipo 1 + q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 8595.5 kJ / 2053 kcal
- Eiwitten
- 101.1 g
- Koolhydraten
- 390.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 41.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane pugliese
29h 20min
Il pane di Altamura
4 Std.
Polka (pane francese)
5 Std.
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Pane tipo ciabatta
26h
Panini allo yogurt al mirtillo
3 Std. 30 Min
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Grissini di farro integrali
3h
Pane sciapo umbro
14 Std.
Filone di sola semola
2u. 50min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pagnotta casereccia
5h 10 min