Tortelli di patate e ricotta

Tortelli di patate e ricotta

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 20min
30 pezzi

Ingrediënten

Pasta fresca
  • 500 g di farina tipo 00
  • 4 uova
  • 5 g olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 800 g di acqua
  • 400 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 50 g di pecorino a pezzi
  • 1 rametto di basilico fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 250 g di ricotta di pecora ben scolata dal siero
  • 100 g di robiola
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • farina q.b.
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 46.5 g
Calorieën 4184 kJ / 1000 kcal
Vetten 41.3 g
Koolhydraten 110.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...