Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 100 g di riso
- 50 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 200 g di farina + q.b. per infarinare
- 120 g di burro morbido a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 50 g di biscotti secchi
- 400 g di mele sbucciate e prive di torsolo, a pezzi
- 50 g di zucchero
- ½ limone, il succo
- 1 pizzico di cannella in polvere a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2042 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 72.2 g
- Vetten
- 20.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata al limone
1 Std. 15 Min
Ciambella del mugnaio
40min
Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)
45 Min
Crostatine alla confettura di albicocche (senza glutine)
3 Std. 50 Min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Pain aux raisins
4h 30min
Tortine alle mele
1 Std. 30 Min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2 godz. 50 min
Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)
2h 20min
Biscotti al profumo di arancio
2h
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 Std. 30 Min
Biscottini alle mele (di Erica Liverani)
1 Std. 30 Min