Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 75 g di burro, a pezzi
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 1 tuorlo d'uovo
Crema al ribes
- 125 g di sciroppo di ribes
- 1 cucchiaio raso di amido di mais (maizena)
Crema al cioccolato bianco
- 50 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 100 g di latte condensato zuccherato
- 200 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- ribes rosso q.b. per decorare
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 14782 kJ / 3533 kcal
- Eiwitten
- 52.5 g
- Koolhydraten
- 401.3 g
- Vetten
- 190.9 g
Alternatieve recepten
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Mousse al cioccolato
3h 30min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Dacquoise ai lamponi
3h
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30 min
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1u. 20min
Vasetti di fragole in crema delizia (per 2 persone)
2h 15min
Cioccolatini ripieni al cocco
2h 30min
Bon bon con liquore all'arancia
2h 20 min
Crema tartufo
12h 20min
Panna cotta ai mirtilli
6 godz. 30 min
Mini cheesecake
4 Std. 15 Min