Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 75 g di burro, a pezzi
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 1 tuorlo d'uovo
Crema al ribes
- 125 g di sciroppo di ribes
- 1 cucchiaio raso di amido di mais (maizena)
Crema al cioccolato bianco
- 50 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 100 g di latte condensato zuccherato
- 200 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- ribes rosso q.b. per decorare
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 14782 kJ / 3533 kcal
- Eiwitten
- 52.5 g
- Koolhydraten
- 401.3 g
- Vetten
- 190.9 g
Alternatieve recepten
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5h 45min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Mini cheesecake al pomodoro
3 Std. 25 Min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 Std. 45 Min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6 Std. 25 Min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30min
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min