Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g di lardo a cubetti
of 50 g di pancetta a cubetti, consentita da prontuario - 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario - 200 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 300 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.
Crêpes (senza glutine)
50 min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45 min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40 min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pane arabo (senza glutine)
1h 35min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2óra 55p
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2óra 55p
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min