Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cestini
- 200 g di farina di grano duro, Senatore Cappelli
- 100 g di burro, senza lattosio
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 70 g di zucchina a pezzi
- 180 g di carote a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di provola affumicata, a fette
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 628 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 9.6 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta brisée
10 min
Choux al merluzzo
1 Std. 40 Min
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5h
Croissant salati agli spinaci
3sa
Cheesecake al pesto genovese
9h
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1j 30 menit
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Bignè con tre mousse
2j
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1j
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1j
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min