Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di farro
- 250 g di farina tipo 1 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632.3 kJ / 390.2 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle olive
2 Std.
Polka (pane francese)
5h
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Lingue croccanti ai cereali
3 Std.
Ciappe
1h 35min
Crackers classici
3 Std.
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Croissant salati agli spinaci
3 Std.