Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di farro
- 250 g di farina tipo 1 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632.3 kJ / 390.2 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lingue croccanti ai cereali
3 Std.
Pane al rosmarino e salvia
18sa
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40 min
Grissini di farro integrali
3 Std.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pizza assettata
1 Std. 45 Min
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40 Min
Panfocaccia con noci
3 Std. 30 Min
Focaccia al farro farcita
3 Std. 45 Min
Focaccia allo yogurt
3 Std.