Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di farro
- 250 g di farina tipo 1 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632.3 kJ / 390.2 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alla farina di farro
2j 30 menit
Focaccia alle olive
2j
Focaccia al rosmarino
2j 30 menit
Pizza alle verdure
2j 5 menit
Nodini mediterranei
3j 50 menit
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.
Spighette al kamut
3h 55min
Pane alle castagne
4 Std.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia allo yogurt
3sa
Pizza alle tre farine
1h 55min
Pizza alla farina di farro
2j 10 menit