Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Mousse di Gorgonzola
- 30 g di porro a pezzi
- 50 g di burro
- 30 g di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 foglio di gelatina (circa 3 g), ammollato in acqua fredda e strizzato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Conetti croccanti
- 400 g di pane bianco in cassetta a fette, senza crosta
- 1 uovo sbattuto
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Zabaione
15 min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 godz. 50 min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1hod.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min