Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola

Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 5u. 30min
25 pezzi

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Mousse di Gorgonzola
  • 30 g di porro a pezzi
  • 50 g di burro
  • 30 g di acqua
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di Gorgonzola a pezzi
  • 1 foglio di gelatina (circa 3 g), ammollato in acqua fredda e strizzato
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Conetti croccanti
  • 400 g di pane bianco in cassetta a fette senza crosta
  • 1 uovo sbattuto
  • olio di arachidi q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 3.2 g
Calorieën 632 kJ / 151 kcal
Vetten 10.5 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 10.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...