Crostata di zucca (di Erica Liverani)

Crostata di zucca (di Erica Liverani)

4.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
10 porzioni

Ingrediënten

Pasta frolla
  • 100 g zucchero
  • 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
  • 220 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 1 uovo
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
  • 8 amaretti duri
  • 250 g di polpa di zucca cotta (vedere consigli)
  • 180 g di latte condensato zuccherato
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 50 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 6 g
Calorieën 1397 kJ / 310 kcal
Vetten 13 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...