Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 8 amaretti duri
- 250 g di polpa di zucca cotta (vedere consigli)
- 180 g di latte condensato zuccherato
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1397 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli al verde
1 Std. 20 Min
Crostata d'inverno alle castagne
1 Std. 50 Min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 Std. 30 Min
Tarte Tropezienne
3 Std. 30 Min
Strudel di ricotta e pane
2 Std. 30 Min
Crostata meringata all'arancia
30min
Torta langotta di Luca Montersino
1 Std. 15 Min
Sfogliata di pere e cioccolato
2 Std. 50 Min
Cheesecake alle castagne
1 Std. 30 Min
Ciambella di zucca
1 Std. 20 Min
Crostata con crema di zucca
1h 40min