Strudel di albicocche con pasta al moscato

Strudel di albicocche con pasta al moscato

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 300 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio di semi di girasole
  • 100 g di vino bianco tipo moscato
  • 50 g di zucchero + q.b. per spolverizzare
  • 60 g di biscotti secchi
  • 20 g di pangrattato
  • 20 g di burro
  • 8 albicocche a pezzi (1-2 cm)
  • 60 g di uva passa ammollata per 20 minuti nel Rum e strizzata
  • 1 tuorlo sbattuto

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 5.7 g
Calorieën 1527 kJ / 365 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 55.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...