Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina tipo 00
- 80 g di olio di semi di girasole
- 100 g di vino bianco, tipo moscato
- 50 g di zucchero + q.b. per spolverizzare
- 60 g di biscotti secchi
- 20 g di pangrattato
- 20 g di burro
- 8 albicocche a pezzi (1-2 cm)
- 60 g di uva passa, ammollata per 20 minuti nel Rum e strizzata
- 1 tuorlo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 55.7 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zelten
2h 55min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 Std. 35 Min
Nadalin
6 Std. 30 Min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Biscotti zaeti
55 Min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2u. 30min
Pinza
50min
Torta deliziosa di mandorle
9 godz.
Strudel viennese scomposto
2h 5 min
Biscotti cegliesi
1h 10 min
Torta all'uva rossa
1h 40min
Crostata di mele
1 Std. 5 Min