Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semifreddo
- 9 fogli di gelatina (1,9 g l'uno), + q.b. di acqua per ammollo
- 150 g di zucchero semolato
- 150 g di pesche, a dadini
- 150 g di albicocche, a dadini
- 60 g di miele
- 1 rametto di timo fresco
- 15 g di succo di limone
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 200 g di panna (35% di grassi)
Per terminare
- 50 g di pesche, a spicchi sottili
- 50 g di albicocche, a spicchi sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1724 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartufi al cioccolato fondente e panettone
14 Std.
Confettura di kiwi e banane
20min
Cheesecake cotta alle fragole
1h 30min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1h 45min
Bignè menta e cioccolato
4 godz.
Torta di ciliegie
1h 30min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Torta rovesciata alle pesche
1h 5 min
Crostata more e mirtilli
3h
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Cheesecake alle castagne
1h 30min
Tiramisù alle fragole
3 Std. 30 Min