Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cioccolato
- 100 g di zucchero
- 330 g di farina tipo 0
- 20 g di cacao amaro in polvere
- burro q.b.
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di fagioli secchi (per la cottura in forno)
Crema al moscato
- 240 g di zucchero
- fragole a pezzi. q.b. per decorare
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 5 g di agar agar
- 300 g di vino dolce tipo moscato rosa
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1950.1 kJ / 466.1 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Crostata di pere al cioccolato
1h 20 min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3h 45 min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30 min
Muffin ribes e mandorle
40min
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2h
Crostata meringata all'arancia
30min
Frozen yogurt cheesecake ai mirtilli
12sa 30 dk
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min