Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 400 g di radicchio a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2552 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone con fichi e noci
7hod. 30min
Crostata d'inverno alle castagne
1 Std. 50 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Pasta all'uovo
1h
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Panettone integrale con mirtilli
13h 10min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1h 30min
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2h 30min
Farfalle all'uovo
1h
Gnocchi di castagne ai funghi
1h 5min