Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 400 g di radicchio a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2552 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta all'uovo
1 Std.
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1hod. 50min
Pasta fresca integrale all'uovo
1hod. 40min
Lasagne valtellinesi
2h
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Chicche di patate alla curcuma con crema di carciofi e bottarga
1 Std. 30 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 Min
Ravioli asparagi e bottarga
45 Min