Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola

Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola

4.2 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
18 pezzi

Ingrediënten

Muffin
  • 125 g di latte
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 125 g di yogurt bianco non dolcificato
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
  • 4 tuorli
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 150 g di pancetta affumicata a cubetti
  • semi di sesamo q.b.
Crema al Gorgonzola
  • 100 g di Gorgonzola a pezzi
  • 45 g di latte
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 8.3 g
Calorieën 878 kJ / 210 kcal
Vetten 10 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 23.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...