Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 2 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina
- 70 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 120 g di burro morbido
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di mandorle dolci
- 600 g di carote mondate e a pezzi
- 200 g di succo di arancia fresco
- 100 g di zucchero
- 1 bacca di anice stellato
- 250 g di panna fresca liquida
- 2 uova
Arance caramellate
- 2 cucchiai di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 arancia a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1805 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 26.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta banana e cioccolato glassata alla ricotta
1h 20 min
Torta arance rosse e miele
1h 30min
Ciambella del mugnaio
40 min
Ciambellone integrale noci e fichi
2h
Pane alle castagne
4h
Ciambella di zucca
1h 20 min
Torta di pere e vino Porto al vapore
45 min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min
Crostata con crema di zucca
1 Std. 40 Min
Torta di carote
1h 10 min
Ciambellone ai cereali
1h
Torta soffice al profumo di arance
55 min