Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1578 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Panini venostani
3h
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Filone saporito
5h 20min
Bannock
40 min
Panini al latte
4h 50min
Brioches senza burro
4h
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Polka (pane francese)
5 Std.