Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 160 g di taralli secchi al peperoncino
- 80 g di burro morbido a pezzi
Crema
-
100
g di latte intero
of 100 g di panna (min. 30% di grassi) - 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 100 g di peperoni sott'olio a filetti, sgocciolati
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 28.4 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannolo siciliano scomposto
30 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 Std.
Palline al prosciutto
1h 30 min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1h 30 min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Mini cheesecake al pomodoro
3u. 25min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min
Cheesecake al pesto genovese
9 Std.