Cheesecake al tonno e alici con peperoni

Cheesecake al tonno e alici con peperoni

4.4 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 9u.
8 porzioni

Ingrediënten

Base
  • 160 g di taralli secchi al peperoncino
  • 80 g di burro morbido a pezzi
Crema
  • 100 g di latte intero
    100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 3 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 250 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
  • 100 g di peperoni sott'olio a filetti, sgocciolati
  • 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 9.4 g
Calorieën 1418 kJ / 339 kcal
Vetten 28.4 g
Vezels 0.4 g
Koolhydraten 12.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...