Torta ragnatela

Torta ragnatela

4.1 14 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 40min
12 porzioni

Ingrediënten

Pasta frolla
  • burro q.b.
  • 220 g di farina tipo 00
  • 50 g di acqua
  • 70 g di zucchero grezzo di canna
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 120 g di zucchero
  • ½ cucchiaino di cannella in polvere
  • 1 cucchiaino di zenzero in polvere
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
  • 500 g di acqua
  • 600 g di polpa di zucca trombetta a pezzi
  • 150 g di panna acida
  • 4 uova
Terminare la preparazione
  • 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzioni

Eiwitten 6 g
Calorieën 1308 kJ / 312 kcal
Vetten 17 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...