Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base croccante
- 80 g di biscotti speculooos a metà
- 15 g di burro morbido
Lemon curd
- 1 limone, preferibilmente biologico, pelato e in quarti (senza semini)
- 70 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 125 g di zucchero
Meringa
- 3 albumi
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 90 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 257.8 kJ / 61.5 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflè ai due cioccolati
20 Min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 Std. 25 Min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Croquembouche monoporzione
2 Std. 40 Min
Crostata more e mirtilli
3hod.
Panna cotta kiwi e ciliegie
6sa 40 dk
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Biscotto genoise al cacao
1 Std. 10 Min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30min