Cheesecake (senza glutine)

Cheesecake (senza glutine)

4.5 21 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 50min
10 porzioni

Ingrediënten

Base
  • 150 g di biscotti savoiardi senza glutine
  • 50 g di burro a pezzi
Crema
  • 50 g di latte
  • 2 fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 50 g zucchero
  • 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
  • 250 g di mascarpone
Copertura
  • 150 g di confettura di mirtilli neri
  • 1 foglio di gelatina (5 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
  • fragole a fettine, per decorare

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 5.5 g
Calorieën 1238 kJ / 296 kcal
Vetten 19.3 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 23.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...