Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 150 g di biscotti savoiardi, senza glutine
- 50 g di burro, a pezzi
Crema
- 50 g di latte
- 2 fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 50 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 250 g di mascarpone
Copertura
- 150 g di confettura di mirtilli neri
- 1 foglio di gelatina (5 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- fragole a fettine, per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1238 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Muffin al cacao (senza glutine)
50min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1u. 15min