Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 150 g di biscotti savoiardi, senza glutine
- 50 g di burro, a pezzi
Crema
- 50 g di latte
- 2 fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 50 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 250 g di mascarpone
Copertura
- 150 g di confettura di mirtilli neri
- 1 foglio di gelatina (5 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- fragole a fettine, per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1238 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Muffin al cacao (senza glutine)
50 min
Pasta choux (senza glutine)
1 godz. 20 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min