Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
- 1000 g di anatra a pezzi e lasciata a bagno in acqua, sale e fettine di limone per 30 minuti
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di Cognac
- 80 g di succo di arancia
- 30 g di succo di limone
- 100 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- 1 arancia, preferibilmente biologica a fette
- 1 insalata valeriana, lavata ed asciugata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Cinghiale in umido
1h 45min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35 phút
Salsa belga
Geen beoordelingen
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo alla birra bruna
3 Std.