Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
- 1000 g di anatra a pezzi e lasciata a bagno in acqua, sale e fettine di limone per 30 minuti
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di Cognac
- 80 g di succo di arancia
- 30 g di succo di limone
- 100 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- 1 arancia, preferibilmente biologica a fette
- 1 insalata valeriana, lavata ed asciugata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Agnello al vino
40 min
Faraona ai funghi porcini
1 godz. 10 min
Coniglio ai funghi
1 godz. 10 min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Capriolo alla valdostana
1 godz. 45 min
Coniglio all'appetitosa
1 godz. 10 min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min