Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolle in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori San Marzano a tocchetti
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane toscano
- 2 uova
-
30
g di pecorino toscano grattugiato
of 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato toscano grattugiato - olio extravergine di oliva q.b.
-
pecorino toscano grattugiato q.b.
of Parmigiano reggiano grattugiato toscano grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1598 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min
Cacciucco di ceci
50 Min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 Min
Pappa al pomodoro
35 min
Zuppa di cipolle
1h
Pasta e fagioli
50 Min
Panzanella di pane multicereali
5h 20 min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1h 5min
Mariola calabrese
50 Min
Panzanella di mare
45 min
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min