Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di fagioli borlotti cotti (se in scatola il peso sgocciolato)
- 1 patata a pasta farinosa pelata, a pezzi e lessata
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1640 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocchette di patate
1h 10min
Tortino di lenticchie
50min
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Frittata semplice (senza uova)
50min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Panna vegetale liquida
10 min
Briochele
6u.
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Frittata senza uova
1 Std. 50 Min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Polpette di spinaci
35min