Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 400 g di fagioli borlotti cotti (se in scatola il peso sgocciolato)
- 1 patata a pasta farinosa pelata, a pezzi e lessata
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1640 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di spinaci
35min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35min
Polpettine di ceci
1hod. 5min
Torta di quinoa con cannellini
1hod. 5min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 godz.
Crocchette di melanzane
35min
Svizzere vegetariane
1 godz. 30 min
Polpette di ricotta
50min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
1 godz.
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Frittata senza uova
1 godz. 50 min