Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di capperi sotto sale, preferibilmente di Pantelleria, sciacquati ed asciugati
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 cucchiaino di basilico secco
- 1 pizzico di menta secca tritata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di zucchine chiare a rondelle (7-8 mm)
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 619 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1h 10min
Peperoni marinati
55 min
Ciliegie sotto spirito
1440 Std. 35 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Pomodorini al naturale
1 godz.
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Confettura estiva
55 min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min