Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cialdine di Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 5 g di semi di anice
Briciole di prosciutto crudo
- 200 g di prosciutto crudo a pezzi (2 cm)
Sorbetto al melone
- 500 g di melone cantalupo, maturo, la polpa a cubetti precedentemente congelati
-
20
g di vino Porto bianco
of 20 g di vino bianco fruttato e dolce - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 albume
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 330 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20min
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Mojito d'estate analcolico
15min
Cocktail alla frutta
10min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Burro all'arancia
3h 30min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Mojito
10min