Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cialdine di Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 5 g di semi di anice
Briciole di prosciutto crudo
- 200 g di prosciutto crudo a pezzi (2 cm)
Sorbetto al melone
- 500 g di melone cantalupo, maturo, la polpa a cubetti precedentemente congelati
-
20
g di vino Porto bianco
of 20 g di vino bianco fruttato e dolce - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 albume
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 330 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5 Std.
Americano
10 min
Mousse di scampi e sogliole
35 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Caipirinha
10 min
Flute di fragole e spumante
10 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Mojito
10 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min