Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 2 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di finocchi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di peperone rosso a pezzi
- 100 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 filetti di acciughe sott'olio, scolate
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di zucchero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 41.9 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Vitello tonnato
24h 45 min
Pastella per fritti
1h
Zabaione caldo al passito
15min
Salsa alla reggiana
15min
Aroma di capperi
4sa 10 dk
Burro al tonno
1h 20min
Salsa selinuntina
15min
Salsa ai capperi
10min
Salsa rubra
30min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Peperoni alla pugliese
721h 10min