Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 2 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di finocchi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di peperone rosso a pezzi
- 100 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 filetti di acciughe sott'olio, scolate
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di zucchero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 41.9 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aperitivo agrodolce
10 min
Crema catalana al cioccolato
50min
Cestino di pomodoro ripieno
1h 10min
Torta salata multistrato
3h 30min
Salsa selinuntina
15min
Carpaccio di melanzane
45min
Insalata capricciosa di carne
15min
Krapfen di patate ripieni
2h 30 min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8h 15min
Salsa alla reggiana
15min
Crema di funghi e noci
15min