Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 2 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di finocchi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di peperone rosso a pezzi
- 100 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 filetti di acciughe sott'olio, scolate
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di zucchero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 41.9 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema Bimby ®
45 Min
Besciamella veloce
15min
Cipolle tritate
5min
Salsa rubra
30 Min
Pere sciroppate
721 Std. 20 Min
Buridda alla ligure
55min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Salsa bois boudran
10min
Salsa al pomodoro
40 Min
Salsa selinuntina
15min
Salsa alla reggiana
15min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min