Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 250 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Bigné
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 pizzico di sale grosso su ogni bigné
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Torta di limone destrutturata
40 min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 godz.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4h 25min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Éclair all'arancia
7 godz.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min