Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 250 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Bigné
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 pizzico di sale grosso su ogni bigné
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torrone morbido
6 Std. 20 Min
Uva e stilton ai pistacchi
15min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Torrette d'anatra e gambero
40min
Bignè cake
4h
Bignè all'amarena
3 Std.
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min