Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato

Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 25min
30 pezzi

Ingrediënten

Ripieno
  • 250 g di Gorgonzola a pezzi
  • 250 g di ricotta di pecora scolata dal siero
    250 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
  • 50 g di latte
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
Bigné
  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 5 g di sale
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
Terminare la preparazione
  • 100 g di panna (35% di grassi)
  • 100 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 1 pizzico di sale grosso su ogni bigné

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 11.9 g
Calorieën 1389 kJ / 332 kcal
Vetten 25 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 15.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...