Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 35 g di strutto
- 60 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di formaggio cremoso tipo crescenza morbida o formaggetta ligure
- 100 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 39.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone fagiolini e patate
1h 30 min
Focaccia con la crescenza
1u. 45min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2u.
Pizza mele e brie
1h 50min
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Torta di riso salata
2h 10min
Torcetti al burro veloci
1u.
Gnocco fritto modenese
35min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Panissa
45 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4u. 55min