Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 35 g di strutto
- 60 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di formaggio cremoso tipo crescenza morbida o formaggetta ligure
- 100 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 39.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Focaccia con la crescenza
1óra 45p
Pandolce genovese
1h 30 min
Panzerotti alla romana
55min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Quiche ai pomodorini
1óra
Focaccia al formaggio di Recco
1óra 15p
Quiche di patate e cipolle
55min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2óra
Gnocco fritto modenese
35 min
Gnocco fritto
1h 5min