Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 35 g di strutto
- 60 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di formaggio cremoso tipo crescenza morbida o formaggetta ligure
- 100 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 39.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Panissa
45min
Pansoti in salsa di noci
2h
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Gnocchi alla romana
1u. 15min
Focaccia al formaggio di Recco
1u. 15min
Focaccia con la crescenza
1h 45min
Bannock
40min
Torta pasqualina
2sa 5 dk
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min