Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 35 g di strutto
- 60 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di formaggio cremoso tipo crescenza morbida o formaggetta ligure
- 100 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 39.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Pane tipo ciabatta
26h
Pane di patate
3óra
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi di patate
1óra 30p
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Focaccia con la crescenza
1h 45min
Filoncini alla cipolla
3h 50 min
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Agnolotti al brasato
3óra