Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 380 g di farina integrale 380 w + q.b. per infarinare (vedere variante)
- 50 g di uova
- 10 g di sale
- 12 g di lievito di birra fresco
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 55 g di birra fredda
- 10 g di zucchero semolato
Termine della preparazione
- 150 g di pomodorini Pachino IGP, a pezzi piccoli
- sale q.b.
- origano secco q.b.
- 80 g di olive verdi, intere (1 oliva per pizzetta)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di mozzarella di bufala strizzata e a pezzi piccoli
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin salati alle puntarelle e cappuccio rosso
1óra
Fiadoni
1óra
Pane rustico
2óra
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26h
Briochele
6 Std.
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 Std. 35 Min
Pane integrale con muesli
4 godz.
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10 min
Biscotti integrali al cioccolato fondente
2óra
Pretzel di farro e saraceno
40 min
Mini hamburger di tonno
3 Std. 40 Min