Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 380 g di farina integrale 380 w + q.b. per infarinare (vedere variante)
- 50 g di uova
- 10 g di sale
- 12 g di lievito di birra fresco
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 55 g di birra fredda
- 10 g di zucchero semolato
Termine della preparazione
- 150 g di pomodorini Pachino IGP, a pezzi piccoli
- sale q.b.
- origano secco q.b.
- 80 g di olive verdi, intere (1 oliva per pizzetta)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di mozzarella di bufala strizzata e a pezzi piccoli
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadine burro e erbe
35 Min
Barrette biscottate alla frutta
2 godz. 5 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Focaccia alla farina di farro
2h 30 min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Pane pesto e pomodori
3h 55min
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8 Std. 30 Min
Biscottini fantasia
1h 20 min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1h 30 min
Biscotti croccanti al cioccolato
1h 20 min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Panini da picnic ai tre gusti
1h 30 min