Pizzette integrali (di Luca Montersino)

Pizzette integrali (di Luca Montersino)

4.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 15min
30 pezzi

Ingrediënten

Impasto
  • 380 g di farina integrale 380 w + q.b. per infarinare (vedere variante)
  • 50 g di uova
  • 10 g di sale
  • 12 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di cubetti di ghiaccio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 55 g di birra fredda
  • 10 g di zucchero semolato
Termine della preparazione
  • 150 g di pomodorini Pachino IGP, a pezzi piccoli
  • sale q.b.
  • origano secco q.b.
  • 80 g di olive verdi intere (1 oliva per pizzetta)
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 150 g di mozzarella di bufala strizzata e a pezzi piccoli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 3 g
Calorieën 360 kJ / 86 kcal
Vetten 4 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...