Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 380 g di farina integrale 380 w + q.b. per infarinare (vedere variante)
- 50 g di uova
- 10 g di sale
- 12 g di lievito di birra fresco
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 55 g di birra fredda
- 10 g di zucchero semolato
Termine della preparazione
- 150 g di pomodorini Pachino IGP, a pezzi piccoli
- sale q.b.
- origano secco q.b.
- 80 g di olive verdi, intere (1 oliva per pizzetta)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di mozzarella di bufala strizzata e a pezzi piccoli
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini al latte
4h 50min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2h 30min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 godz. 35 min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min