Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
of 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filone di sola semola
2hod. 50min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4 godz.
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pagnotta casereccia
5h 10min