Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
of 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
26h
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Pane di patate
3h
Pane barese
6h 15 min
Pane al semolino
4h
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Il pane di Altamura
4h