Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di pomodori secchi
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 235 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di origano secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1197 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette tradizionale
15h 35min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Filone di sola semola
2u. 50min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Corona bordolese
5h 20min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Il pane di Altamura
4u.
Pagnotta al rosmarino
3u. 30min