Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 15 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
of 500 g di farina tipo 0 - 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Panini all'olio
3h 10min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min