Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di panna acida (30% di grassi)
- 120 g di cioccolato fondente, a pezzi
- farina q.b.
- 1 dose di pasta sfoglia (490 g)
- 60 g di mandorle a lamelle
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 34.9 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta sfoglia veloce
2u.
Elisir del tempo
10min
Calzoni ricotta e funghi
1 Std. 5 Min
Isadora ubriaca alle noci
3h
Pain aux raisins
4h 30min
Galette des rois al cioccolato
2h 30min
Bignè menta e cioccolato
4h
Torta pazientina
3h 55min
Baci di dama (senza zucchero)
1h 30 min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3u. 45min
Pain au chocolat
5h
Treccia molisana pasquale
4h 30min