Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 300 g di farina
- 2 uova (da 60 g circa)
- 150 g di burro freddo a pezzi
- 130 g di zucchero
Crema
- 500 g di latte intero
- 3 tuorli
- 60 g di farina
- 80 g di zucchero
- 25 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 1 cucchiaio di farina
- 100 g di biscotti savoiardi (12 pezzi circa)
- 150 g di liquore Alchermes rosso
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 1205 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoncelli melfitani
1h 40 min.
Panone di Natale
2h 30min
Biscottini alle mandorle
35min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45min
Torta deliziosa di mandorle
9 Std.
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 Std. 45 Min
Crostata di frutta secca e miele
1h 10 min
Crostata meringata all'arancia
30min
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Castagnole ripiene
14 godz.
Torta all'amaretto con crema
1h 5min