Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
of 500 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 100 g di Feta (formaggio greco) a dadini (1 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 20 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Letterine segnaposto
5h 15 min
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Mantovanine
2h 45min
Rosette
5 godz. 20 min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min