Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
-
15
g di lievito di birra fresco
of 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 50 g di acqua
Impasto
- 80 g di nocciole sgusciate e spellate
- 60 g di zucchero
- 220 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 uovo
- 3 tuorli
- 250 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Maraschino (liquore alle ciliegie)
- 2 - 3 cucchiai di zucchero a velo
- 70 g di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 24.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1h 50min
Focaccia dolce
45 min
Focaccia dolce alle mele
1h 45min
Biscotti zenzero e miele
4h 30min
Pizza alle verdure
2 godz. 5 min
Ciambella del mugnaio
40 min
Torta deliziosa di mandorle
9h
Pizza alle zucchine
1h 45min
Torta di ricotta
50 min
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min
Plumcake alle mandorle
1h 5min