Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di sale grosso
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
350
g di farina tipo 1 + q.b.
of 350 g di farina tipo 0 + q.b. - 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 163 kJ / 39 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grissini stirati
2hod.
Mantovanine
2h 45min
Panini all'olio
3h 10min
Grissoni rustici saporiti
1 Std. 40 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Gnocco emiliano
4h 50min
Crackers classici
3h
Coppia ferrarese
1 Std.
Treccine al finocchio
3h
Grissini integrali al rosmarino
2u. 50min
Filoncini alla cipolla
3h 50min