Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di sale grosso
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
350
g di farina tipo 1 + q.b.
of 350 g di farina tipo 0 + q.b. - 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 163 kJ / 39 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Piadina romagnola
15min
Corona bordolese
5h 20min
Coppia ferrarese
1h
Baguette
4hod.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Mantovanine
2h 45 min
Grissini stirati
2h
Crackers all'acqua
3 godz.
Bottoncini al latte semidolci
5h 10 min
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40min