Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele - 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina integrale
-
300
g di farina tipo 1 + q.b.
of 300 g di farina tipo 0 + q.b. - 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Mantovanine
2h 45 min
Spighette al kamut
3 godz. 55 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pane integrale in cassetta
4h
Nodini mediterranei
3h 50 min
Corona bordolese
5h 20min
Crackers integrali al rosmarino
2u. 40min
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Filone di sola semola
2ωρ. 50 λεπτ.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3j 10 menit