Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina + q.b. per infarinare
- 150 g di burro morbido a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- fagioli secchi
Crema frangipane
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 15 g di scorza di limone
- 300 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 30 g di farina
- 2 tuorli
- 1 melograno (solo i chicchi maturi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 12.2 g
Alternatieve recepten
Crostata al limone
1óra 15p
Bignè menta e cioccolato
4 godz.
Zuppa inglese al forno
3 godz. 25 min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 min
Crostata Arlecchino
1óra
Maxi cannoncino ripieno
6 Std. 30 Min
Crema di pere e cioccolato
55min
Crostata di pere
1h 40 min
Crostatine al limoncello
2h 35min
Crema al limone
10h 20min
Crostata di mele con crema di mandorle
1óra 15p