Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate a pasta farinosa, a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle olive
2h 20min
Pane rustico
2h
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane con farina di mais
5h 5 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Baguette tradizionale
15sa 35 dk
Pane di patate
3h
Pane pugliese
29h 20min
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Bauletto variegato agli spinaci
6 godz. 10 min
Pane barese
6 Std. 15 Min