Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux al basilico
- 120 g di farina tipo 00
- 20 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di acqua
- 70 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 2 uova
Crema pasticcera salata
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 50 g di speck a listarelle
- 50 g di pistacchi in granella
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 820 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè alla crema di funghi e speck
1 Std. 35 Min
Bignè con tre mousse
2h
Crema di patate con polpo
1h
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1u. 25min
Profiteroles mediterranei
1u. 25min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 godz.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Bignè al formaggio
1hod. 5min