Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux al basilico
- 120 g di farina tipo 00
- 20 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di acqua
- 70 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 2 uova
Crema pasticcera salata
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 50 g di speck a listarelle
- 50 g di pistacchi in granella
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 820 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3 Std. 35 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Pasta Choux
2h
Babà napoletano
3h
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Bignè al formaggio
1h 5min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 godz. 30 min
Bignè alla crema di funghi e speck
1 godz. 35 min
Bignè con tre mousse
2h
Conchiglioni agli spinaci
1 Std. 15 Min
Profiteroles
2h