Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux al basilico
- 120 g di farina tipo 00
- 20 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di acqua
- 70 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 2 uova
Crema pasticcera salata
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 50 g di speck a listarelle
- 50 g di pistacchi in granella
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 820 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Choux
2 godz.
Piadina romagnola
15 min
Biscottini sandwich salati
1 godz. 30 min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 godz. 50 min
Colomba salata
3 Std. 10 Min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 godz. 30 min
Crema Bimby ®
45 min