Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati
-
2
peperoncini rossi piccanti, freschi
of 2 peperoncini secchi piccanti - 240 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 0 + q.b. - ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Filone di sola semola
2ωρ. 50 λεπτ.
Pane alle olive
2h 20 min
Letterine segnaposto
5h 15 min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini allo yogurt al mirtillo
3ωρ. 30 λεπτ.
Nodini mediterranei
3h 50 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min