Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati
-
2
peperoncini rossi piccanti, freschi
of 2 peperoncini secchi piccanti - 240 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 0 + q.b. - ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane alle olive
2h 20min
Preimpasto per pane
24h 30 min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini alle erbe
3 Std. 5 Min
Filoncini alle olive e formaggio
1 Std. 50 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Tarallini al latte
3 Std. 10 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Rosette
5 godz. 20 min