Apparaten en accessoires
Spianata sarda
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u. 45min
6 pezzi
Ingrediënten
-
10 g di lievito di birra fresco150 g di lievito madre
-
270 g di acqua
-
500 g di semola di grano duro
-
10 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
10 g
Calorieën
1184 kJ /
283 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
27 recepten
Italië
Italië
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Corona bordolese
5u. 20min
Nodini mediterranei
3u. 50min
Rosette
5u. 20min
Piadina con esubero di lievito madre
1u. 50min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2u. 40min
Coppia ferrarese
1u.
Mantovanine
2u. 45min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Filone di sola semola
2u. 50min
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Panini all'olio
3u. 10min