Apparaten en accessoires
Spianata sarda
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u. 45min
6 pezzi
Ingrediënten
-
10 g di lievito di birra fresco150 g di lievito madre
-
270 g di acqua
-
500 g di semola di grano duro
-
10 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
10 g
Calorieën
1184 kJ /
283 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
27 recepten
Italië
Italië
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Pane pugliese
29u. 20min
Panini rosette
23u. 20min
Baguette
4u.
Ciriola romana
10u. 50min
Rosette
5u. 20min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Baguette tradizionale
15u. 35min
Pane toscano con lievito madre
5u.
Ciabatte (di Luca Montersino)
14u. 15min
Il pane di Altamura
4u.
Ciabattine veloci
3u. 10min
Pagnotta casereccia
5u. 10min