Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di lievito madre
of 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Baguette tradizionale
15h 35 min
Coppia ferrarese
1j
Filone saporito
5 godz. 20 min
Nodini mediterranei
3j 50 menit
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Panini alle erbe
3u. 5min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Fantasia di colori
4 godz. 10 min
Chiocciole al formaggio
4h 15 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane pugliese
29h 20 min