Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di lievito madre
of 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Baguette tradizionale
15h 35 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Filone di sola semola
2h 50min
Pane pugliese
29h 20 min
Coppia ferrarese
1 godz.
Mantovanine
2h 45min
Panini rosette
23h 20 min
Pane al rosmarino
10h 55min
Rosette
5h 20min
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min